Smartlog v3 » twishart » Nyt aar - ny blog!
Opret egen blog | Næste blog »

twishart

Hmmmm...

Nyt aar - ny blog!

4. Jan 2007 13:32, twishart

Den ekstra uges ferie - og hovedrengoeringen har givet mig tid til at flytte min blog. Jeg kan nu findes omme paa: twishart.blogspot.com.

Med min nye fancy mobiltelefon og en Blogger blog kan jeg blogge on the move. Hvor fedt! Det bliver man da noedt til at eksperimentere med, i hvert fald hvis man er en "Mrs Gadget" som mig!

Nu faar vi se om jeg kan faa mig indrettet i mine nye rammer. Kom endelig om og kig til mig. Du skal vaere WALKOMMEN!

Kommentarer

 1. Maltesen
  25. Jan 2007 22:39
  1

  Det skulle vel ikke være en Sony Ericsson K790i, den der fancy mobiltelefon?

 2. Tina - omme i London
  5. Feb 2007 16:24
  2

  Taet paa... Det er en Sony Ericsson W800i. :o)

 3. Ole
  3. Jul 2007 22:53
  3

  Hallo mit navn er Ole, jeg skriver på vegne af os alle her fra møgbunke klubben, og før du begynder at rode forvirrede rundt i din kalender, kan jeg sige dig det med det samme, du kender mig ikke!

  Men det korte og det lange er jo, at jeg gerne vil søge stillingen som kulturminister, jeg bliver jo nød til at få den stilling, ellers kan jeg jo slet ikke komme videre.

  Nej, ja så hvis i lige fyre den gamle skid, og dømmer ham til 2 års fængsel, for at lege mafioso i samarbejde med Danmarks Radio, det er ham Mafia bossen, som opkræver penge af folk der er i besidelse af enten ipod, mobil, PC, eller spillekonsoller.

  Han mener i givende stund at de skal betale for muligheden for at bruge DR alene. Således mener det gamle nokkefår at de skal betale for en vare, eller et produkt de ikke får.

  Gad vide om det ville være lovligt hvis jeg, (Ole hedder jeg), begyndte at opkræve penge af envær, alene med den begrundelse "at de har muligheden for at trampe hensynsløst rundt på min del af fortovet".

  Nu skal du høre her, og før du afbryder mig, må jeg hellere gøre dig opmærksom på, at jeg jo udemærket godt er klar over du sikkert er webmaster, men som talt ud af min mund, så er det jo også en stilling med en vis værdighed, du er jo stort set eksperten i kulturministeriet.

  Nej, ja. Det jeg ville konstatere, det var at, vi her i møgbunke klubben jo er udemærket klar over, at hele vores kampagne hænger og falder på din støtte.
  Vi har sat det som vores livs opgave at afsløre kulturministeren som den falske kulturminister han er.

  Så hvis du lige helt anonymt og diskret vidersender alt hans private og helt personlige post til mig på møgdahl@rumsterstang.dk

  Ømm, kunne det tænkes at vi kunne finde på noget?, jeg syntes du er sød, jeg kan godt li dig.

 4. abercrombie outlet
  18. Jan 2012 09:40
  4

  Thanks for your support!Online supra store supplies series of supra tk society,supra skytop shoes.SUPRA brand cooperated with famous singer justin bieber and launched hi-tops skateboard shoes-justin bieber shoes.Pick up more supra shoes for cheap.

Tags

Arkiv